Hospital de Viladecans ICS
 

L`Hospital de Viladecans ha estat guardonat amb el premi TOP 20 2015 a la Gestió Hospitalària Global.

Aquest premi ha estat concedit pel millor equilibri de resultats en totes les àrees i processos clínics i en la resta d`activitat, introduint indicadors d`eficiència, conjuntament amb els d`igualtat i adequació.

Hospitales TOP 20 és un programa d'avaluació d'hospitals basat en indicadors objectius, obtinguts a partir de dades que s'enregistren de manera rutinària. Ofereix al sector sanitari un benchmark útil per a la millora de resultats, basat en indicadors de qualitat, funcionament y eficiència. Amb 15 anys de funcionament i més de 200 hospitals participants, el programa està totalment consolidat en l'entorn sanitari espanyol i esdevé un programa molt valorat tant pels hospitals com per les administracions sanitàries.

A partir de l'any 2015 s'ha actualitzat el sistema d'avaluació: la valoració: segueix sent global, però es nodreix del balanç de resultats per als processos més freqüents, permitint l'aportació de més valor assistencial.

És per això que us donem l'ENHORABONA A TOTHOM, doncs aquests resultats han estat possibles gràcies al treball i a la dedicació constant de tots els professionals de l`hospital.