Hospital de Viladecans ICS
 

L'Hospital de Viladecans ha guanyat per segon any consecutiu un premi TOP20 a la gestió hospitalària global.

El reconeixement s'ha fet públic aquest matí en un acte celebrat a Madrid i ha recollit el premi la directora del centre, la Dra. Montserrat Oliveras.

L'hospital també ha estat finalista en l'àrea de malalties musculoesquelètiques, menció que ha estat recollida pel Dr. Carles Dolz, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

El Programa Hospitals TOP 20, que enguany ha arribat a la 17a edició, és una iniciativa de l'empresa de consultoria IASIST que valora un conjunt d'indicadors assistencials i de processos de gestió. L'objectiu és identificar patrons de bona pràctica i reconèixer la tasca dels centres que han obtingut els millors resultats en el procés d'avaluació.

A l'hora de comparar els centres, els hospitals no s'avaluen conjuntament, sinó segons la seva mida i grau d'especialització. Viladecans ha estat reconegut dins del grup d'hospitals generals de gestió directa, en què també s'ha premiat els hospitals Verge de la Cinta de Tortosa, Manacor, Son Llàtzer i Henares.

En el mateix acte s'ha concedit un premi TOP20 a la gestió hospitalària global a l'Hospital Universitari de Bellvitge, emmarcat en la categoria de grans hospitals de referència regionals i nacionals. La Dra. Montserrat Figuerola, gerent de l'Àrea Metropolitana Sud de l'ICS, i la Dra. Cristina Capdevila, directora de l'Hospital Universitari de Bellvitge, han assistit també a l'entrega de premis.

És per això que us donem l'ENHORABONA A TOTHOM, doncs aquests resultats han estat possibles gràcies al treball i a la dedicació constant de tots els professionals de l`hospital.