Hospital de Viladecans ICS
 

L’Hospital de Viladecans celebra la diada de Sant Jordi amb diverses activitats.

El dilluns 24 d’abril, l’Hospital de Viladecans celebra la Diada de Sant Jordi amb diferents activitats, entre les quals destaca la posada en marxa definitiva de l’emblemàtica font situada davant l'entrada principal.

La font ha estat recuperada gràcies a la iniciativa d’una plataforma de professionals de l’hospital i la col·laboració ciutadana. A partir de dilluns, l’estructura circular de la font restarà envoltada per roses que seran plantades per professionals del centre a les 14 h.

La font de l’Hospital de Viladecans va estar en funcionament des de l’obertura del centre com a Hospital de Sant Llorenç l’any 1953 fins al final de la dècada dels 80. La recuperació de la font ha estat sufragada amb els ingressos obtinguts per la plataforma “Salvem la font” amb l’organització de diferents activitats, com ara la venda de samarretes, caminades i concerts populars.

La novetat d’aquest any en la celebració de Sant Jordi a l’Hospital de Viladecans serà la plantada de roses, amb la participació dels ciutadans que ho desitgin, a diferents espais verds del recinte, que es durà a terme durant tot el matí amb la col·laboració de l’empresa Clece.

21 d'abril de 2017