Hospital de Viladecans ICS

Notícies

El projecte "No puc esperar!" es desplega per millorar la vida quotidiana de les persones amb MII

10/08/2016

No puc esperar® és un projecte que té com a objectiu facilitar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós.

 

Es tracta dels pacients amb malalties inflamatòries intestinals (MII), com la malaltia de Crohn i la colitis ulcerosa, els pacients ostomitzats o colectomitzats, els sotmesos a cirurgia per un càncer de recte, i tots aquells altres que els metges col·laboradors amb el projecte considerin que cal incloure. 

Un dels problemes que més angoixa aquestes persones és la necessitat contínua, i de vegades imprevisible, d'anar al lavabo; de manera que els costa sortir de casa per por de no trobar un lavabo accessible en el moment necessari. Tot això pot suposar una minva de la seva qualitat de vida.  

Per oferir una solució a aquest problema, l'Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa de Catalunya (ACCU Catalunya) emet les targetes No Puc esperar! perquè aquests pacients les utilitzin en els establiments comercials i entitats col·laboradores. Són els metges de les Unitats MII i serveis de l'Aparell Digestiu col·laboradors, però, els encarregats de lliurar-les als seus pacients quan ho considerin necessari. Les targetes són gratuïtes i no són nominals, però estan numerades per a seguir un control de lliurament. En breu, aquestes targetes es començaran a distribuir també des del'HUB.
 
Des de l'ACCU Catalunya s'estableixen acords de col·laboració amb establiments i equipaments perquè autoritzin l'ús dels seus lavabos de manera gratuïta i el més ràpidament possible als portadors de les targetes NO PUC ESPERAR!. A més, el projecte també pretén conscienciar la societat sobre les malalties inflamatòries intestinals i les necessitats que tenen qui les pateixen.
 
Per a l'èxit de la iniciativa és fonamental la col·laboració de diferents sectors: els equips mèdics d'Unitats MII i Serveis de l'Aparell Digestiu, que dictaminin quins pacients necessiten la targeta i quins no; els ajuntaments i entitats públiques, que conscienciïn i també informin sobre aquest problema, adhereixin els lavabos dels seus equipaments al projecte, i promoguin l'adhesió d'associacions i establiments; els gremis i associacions de comerciants i hostaleria, col·legis i entitats disposats a facilitar l'entrada ràpida i gratuïta als seus lavabos als pacients portadors de la targeta, i a promoure la difusió del projecte entre els seus associats i, per últim, voluntaris que difonguin el projecte i que col·laborin en les tasques administratives i de suport.
 
NO PUC ESPERAR! és un projecte de l'ACCU Catalunya i la Unitat de MII de l'Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona, amb el suport del Consell Consultiu de Pacients del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la Societat Catalana de Digestologia, GETECCU (Grupo de Trabajo Español de Crohn y Colitis Ulcerosa) i l'ICS.
 
Pàgina web del projecte (obrir amb Google Chrome)
 

 

llegiu totes les notícies
Altres noticies

Desenes de fotos i dibuixos per celebrar el 30è aniversari de l’hospital

31/01/2018

Amb motiu del seu 30è aniversari com a centre de l’Institut Català de la Salut, l’Hospital de Viladecans va posar en marxa fa unes setmanes el Mur dels Records -per recollir imatges del passat del centre-, i el Mur del Futur, integrat pels dibuixos dels nens amb la seva visió de com hauria de ser l’hospital.

 

llegir més

El Centre de Recursos per a Joves Can Xic col·labora en el projecte Hospital sense fum

19/01/2018

Una desena de joves d’edats compreses entre els 14 i els 16 anys participaran en les accions de sensibilització perquè pacients, familiars i visitants respectin el recinte de l’Hospital de Viladecans com Espai lliure de fum.

llegir més

La directora de l'ICS visita l’Hospital de Viladecans

17/01/2018

La directora gerent de l’ICS, la Dra. Candela Calle, va visitar l’hospital el dilluns 15 de gener. Durant la visita, la Dra. Calle va passar per les unitats d’hospitalització, CCEE, la nova unitat d’endoscòpies i les Urgències, acompanyada per la Dra. Montserrat Oliveras, directora de l'hospital.

llegir més

L’Hospital de Viladecans celebra un Nadal molt especial

29/12/2017

L’Hospital de Viladecans ha organitzat un seguit d’activitats amb motiu de les festes de Nadal, que aquest any tenen un contingut afegit especial per al centre, doncs celebra el seu 30è aniversari com a hospital de l’Institut Català de la Salut.

llegir més

La missió, la visió i els valors de l’hospital, a l’abast de tots els usuaris i acompanyants

08/01/2018

Des d’avui, dilluns 8 de gener, l’Hospital de Viladecans fa difusió entre tots els usuaris i acompanyants del centre de quines són la missió, la visió i els valors de la institució. ​

llegir més

La Unitat de VIH presenta un treball de recerca al Congrés GeSIDA

22/12/2017

Un equip de professionals de la Unitat VIH del Servei de Medicina Interna de l’Hospital de Viladecans ha presentat al IX Congrés Nacional GeSIDA els resultats d’un treball de recerca.

llegir més

Com emportar-se un record especial del 34+30 Aniversari?

21/12/2017

Amb motiu de la celebració del 30è aniversari de l'Hospital de Viladecans, a partir d'aquest divendres i fins al 31 de gener, restarà instal·lat un fotocol a l’entrada del mòdul de la Consulta Externa.

llegir més

Cursa solidària a Sitges en benefici de les malalties minoritàries

19/12/2017

El dia 31 de desembre, se celebrarà la primera edició a Sitges de la cursa Sant Silvestre Sitgetana, organitzada pel Club GT Triatló amb el suport de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Sitges.​

llegir més

Campanya de recollida de joguines

13/12/2017

L'Hospital de Viladecans posa en marxa la campanya de recollida de joguines "El seus drets en joc", en col·laboració amb la Creu Roja de Viladecans. Estarà activa des del 14 de desembre fins al 4 de gener.​

llegir més

L’Hospital de Viladecans celebra el seu 30è aniversari amb activitats participatives.

11/12/2017

L'Hospital celebra aquest any 2017 el seu 30è aniversarsi com a centre de l’Institut Català de la Salut. Amb aquest motiu, el centre impulsa un programa d’activitats, entre les quals destaca una iniciativa oberta a les escoles i la ciutadania.

llegir més

Col·laboració amb la Xarxa d`Innovació Educativa de Viladecans

05/12/2017

La Xarxa d’Innovació Educativa de Viladecans ha reconegut la col·laboració de l’Hospital de Viladecans en la cotutorització d’un treball de recerca d’un alumne de 2on de Batxillerat de l’Escola Goar, en un acte celebrat a l’Atrium el 30 de novembre.

llegir més

Nous punts de recollida de pacients per a les ambulàncies a partir del 12 de desembre

01/12/2017

A partir del dia 12 de desembre, l’Hospital de Viladecans comptarà amb dos nous punts perquè les ambulàncies recullin els pacients que s’han visitat o realitzat alguna prova diagnòstica al centre. ​

llegir més

Oli amb una destinació solidària

24/11/2017

L’Hospital de Viladecans ha participat a la campanya solidària “Un esmorzar d’un litre”, que ha permès recollir 150 litres d’oli, que seran lliurats a Creu Roja.​

llegir més

El Servei d’Oftalmologia és premiat pel Col·legi de Metges de Barcelona

15/11/2017

El Servei d’Oftalmologia de l’Hospital de Viladecans, que dirigeix la Dra. Mercè Fossas, ha estat guardonat amb un dels Premis a l’Excel·lència Professional 2017 que atorga el Col·legi de Metges de Barcelona (COMB).

llegir més

L’Hospital de Viladecans organitza una jornada sobre malalties respiratòries cròniques.

15/11/2017

Un centenar de professionals (metges, infermers i fisioterapeutes) tant  hospitalaris com d’atenció primària van participar ahir a les Terceres Jornades de Pneumologia a Can Calderon (Viladecans).

llegir més

Nou horari de la Unitat d'Atenció a la Ciutadania.

07/11/2017

A partir del 13 de novembre i fins el 15 de gener, l'horari de la Unitat serà de 09:00 a 14:00 hores, de dilluns a divendres, per a l'atenció presencial i telefònica. Recordeu que també podeu gestionar els vostres requeriments al correu uac.hv@gencat.cat

llegir més

L’Hospital de Viladecans organitza una jornada sobre el VIH

02/11/2017

Professionals dels hospitals de Viladecans, Martorell, Sant Boi i Sant Camil han participat a la 1a. Jornada d’Actualització del VIH, que s'ha dut a terme el dia 30 d’octubre a les instal·lacions de Can Calderon a Viladecans.

llegir més

Comença la campanya de vacunació contra la grip dels professionals

31/10/2017

L’Hospital de Viladecans ha iniciat la campanya de vacunació contra la grip dels professionals; que es mantindrà activa fins al 30 de novembre. Durant tot aquests dies els treballadors del centre podran anar-se a vacunar a la Unitat Bàsica de Prevenció.

llegir més

L’Hospital de Viladecans celebra 30 anys com a hospital públic.

26/10/2017

Enguany, l'Hospital de Viladecans celebra els seus primers 30 anys d’activitat com a centre adscrit a l'Institut Català de la Salut (ICS). ​

llegir més

Millorar la qualitat de vida dels pacients amb artrosi de genoll

10/10/2017

El Dr. Juan Ramon Amillo, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital de Viladecans, és el coordinador i un dels autors de la publicació “Tratamiento prequirúrgico de la gonartrosis”.​

llegir més

Reconeixement al Servei d’Urgències

05/10/2017

La Policia local de Viladecans ha lliurat una placa d’agraïment i reconeixement al Servei d’Urgències de l’Hospital de Viladecans per la seva continuada col·laboració amb els agents sempre que ha estat necessària. ​

llegir més

L’Hospital de Viladecans s’adhereix a la concentració de condemna dels fets produïts l’1-O

03/10/2017

Els professionals de l'Hospital de Viladecans s'han adherit a la convocatòria de la Taula per la Democràcia per condemnar la violència dels Cossos i Forces de Seguretat de l’Estat, en els fets esdevinguts diumenge. Els treballadors s'han concentrat a l'entrada principal del centre a les 12 hores del migdia, durant 15 minuts.

llegir més

Dia Mundial del Cor: cap on va la cardiologia?

29/09/2017

Avuí se celebra el Dia Mundial del Cor. Les malalties cardiovasculars provoquen desenes de milers de morts anuals. La millora dels hàbits i rutines diàries, des de l’alimentació a l’activitat física, juntament amb l’avenç en els tractaments mèdics són essencials per reduir la incidència d’aquestes malalties.

llegir més

L’Hospital de Viladecans promou la mobilitat sostenible

18/09/2017

Coincidint amb la celebració de la Setmana Europea de la Mobilitat (16-22 de setembre), l'Hospital de Viladecans promou entre els seus treballadors els desplaçaments sostenibles amb una campanya per conèixer com arriben a la feina cada dia.

llegir més

Més d’un miler de pacients amb hepatitis C, atesos als hospitals de Viladecans i Bellvitge des del 2015

04/09/2017

Un total de 1.049 pacients amb hepatitis C (VHC) han estat tractats i curats en la pràctica totalitat dels casos als hospitals de Viladecans (227) i Bellvitge (822) des del 2015 fins a avui. ​

llegir més

El conseller Comín afirma que els treballs del nou Hospital de Viladecans començaran aquest 2017

02/08/2017
El conseller de Salut del Govern, Antoni Comín, ha visitat avui els terrenys on s’edificarà el nou bloc de l’hospital de Viladecans dins el projecte de reforma i ampliació del centre.
llegir més

Finalitzen les obres a l’edifici d’Urgències

17/07/2017
El passat divendres va concloure la darrera fase de les obres d’adequació de l’estructura de l’edifici d’Urgències. El treballs, necessaris per al projecte de reforma i ampliació del centre, es van iniciar el passat 9 de maig.
llegir més

Jornada sobre fibromiàlgia i altres síndromes de sensibilització central

12/07/2017
 La primera jornada sobre síndromes de sensibilització central de la Unitat d’Expertesa de Síndrome de sensibilitat central Metropolitana Sud va aplegar el 7 de juliol a metges, psicòlegs, treballadors socials i associacions de pacients d’aquest àmbit.
 
llegir més

La percepció de la salut en la comunitat gitana

29/06/2017

Professionals de l’Hospital de Viladecans van assistir el dimarts 27 de juny a la sala d’actes del centre al taller “La perspectiva de la salut en la comunitat gitana”, organitzat per la Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGiC).​

llegir més

Inici de les fases 4 i 5 de les obres d’Urgències

26/06/2017

El dilluns 26 de juny s’inicien les fases 4 i 5 de les obres de condicionament de l’edifici d’Urgències de l’Hospital de Viladecans. Aquestes dues fases afectaran a l’àrea d’admissió a Urgències i la sala d’espera de pacients aguts.

llegir més

El projecte de reforma i ampliació de l’Hospital supera l’últim requeriment urbanístic

15/06/2017

La Comissió territorial d’urbanisme de l’àmbit metropolità de Barcelona ha informat favorablement una modificació puntual del Pla general metropolità (PGM) que permetrà executar el projecte d’ampliació i reforma de l’Hospital de Viladecans.

llegir més

L’Hospital de Viladecans guardonat als premis en benchmarking CSC/ARQ

09/06/2017

L’Hospital de Viladecans ha estat reconegut amb el diploma al millor hospital bàsic en la categoria de "Benchmark en l'indicador de gestió d'estades" dins els premis de benchmarking CSC/ARQ als hospitals bàsics i de referència de Catalunya.

llegir més

Un nou mamògraf per a la detecció del càncer de mama

08/06/2017

L’Hospital de Viladecans incorporarà un nou mamògraf digital al seu equipament per al cribratge i diagnòstic de càncer de mama, fruit de l’acord subscrit entre el Departament de Salut, i la Fundació Amancio Ortega.

llegir més

Horari d'estiu de la Unitat d'Atenció a la Ciutadania

06/06/2017

L’horari de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania, des de l'1 de juny i fins al 15 de setembre, serà de 9 a 14 hores.​

llegir més

L’hospital compta amb una de les 18 unitats d’expertesa en fibromiàlgia de Catalunya

31/05/2017

L’Hospital de Viladecans acull una de les 18 unitats d’expertesa (UE) per tractar fibromialgia, síndrome de fatiga crònica i sensibilitat química múltiple, d’acord al nou model territorial d’atenció que ha presentat el Departament de Salut.

llegir més

La Setmana Sense Fum omple l’hospital d’activitats sobre tabaquisme

24/05/2017

L’Hospital de Viladecans s’afegeix a la celebració de la XVIII Setmana Sense Fum, que es durà a terme entre els dies 25 i 31 de maig amb el lema “Menys fumar i més caminar”. ​

llegir més

Els professionals de l’hospital s’impliquen en la formació contra incendis

22/05/2017

Com cada any la Unitat Bàsica de Prevenció de Riscos Laborals organitza el curset de 4 hores sobre plans d’emergència i extinció d’incendis amb la col·laboració dels Bombers de la Generalitat del parc de Sant Boi de Llobregat.

llegir més

S’inicia la fase II de les obres a l’edifici d’Urgències, sense deixar d’oferir servei als ciutadans.

18/05/2017

 L’Hospital de Viladecans ha iniciat la segona fase de les obres de condicionament a l’estructura de l’edifici d’Urgències. Durant uns dies, la segona fase, que afecta a 13 boxes d’urgències, conviu amb la finalització de la fase I.​

llegir més

Un milió de catalans pateixen migranyes

08/05/2017

Les diferències entre les migranyes i el mal de cap esporàdic, així com el seu component genètic van ser alguns dels termes que va tractar el Dr. Mariano Huerta, cap de la secció de Neurologia de l’Hospital de Viladecans, en una entrevista al programa 8 al dia, de 8tv, el passat 4 de maig.

llegir més

Activitats de la campanya “Cuida’t aquí també”

05/05/2017

Coincidint amb la Setmana de la Seguretat i la Salut en el treball,  es van dur a terme a l´Hospital de Viladecans una sèrie d’activitats promogudes per la Unitat Bàsica de Prevenció i dirigides a tot el personal amb la finalitat de sensibilitzar als professionals en la millora dels seus  hàbits de vida i promoció de la salut.

llegir més

Premi a les Unitats Silencioses del mes

02/05/2017

Tres de les quatre unitats d’hospitalització de l'Hospital de Viladecans que han participat en el concurs “Unitat Silenciosa” han aconseguit superar els 30 minuts amb uns nivells adequats de soroll ambiental.

llegir més

L’Hospital de Viladecans se suma a la Setmana Sense soroll del 24 al 30 d’abril

27/04/2017

La 1a Setmana Sense Soroll a Catalunya neix amb la voluntat d’aglutinar totes aquelles iniciatives públiques i privades promogudes sota el lema “Silenci si us plau” amb l’objectiu de conscienciar a la ciutadania del problema de la contaminació acústica.

llegir més

Els efectes de l’amiant: la Rocalla

24/04/2017

La dra. Mercè Palau, cap de secció de Pneumologia de l’Hospital de Viladecans, va participar el passat 5 d’abril en el col·loqui “La lluita de la Rocalla”, a la Biblioteca de Castelldefels.​

llegir més

L’Hospital de Viladecans celebra la diada de Sant Jordi amb diverses activitats

21/04/2017

El dilluns 24 d’abril, l’Hospital de Viladecans celebra la Diada de Sant Jordi amb diferents activitats, entre les quals destaca la posada en marxa definitiva de l’emblemàtica font situada davant l'entrada principal.​

llegir més

Reconeixement als professionals de l’Hospital

23/03/2017

La Unitat d’Atenció a la Ciutadania del centre ha rebut un agraïment d’un ciutadà que destaca explícitament la professionalitat i l’esforç diari de tot el personal del centre. 

llegir més

Beca de recerca per a un projecte sobre la relació entre reflux gastroesofàgic i l’apnea del son.

21/03/2017

El projecte, amb la Dra. Antònia Perelló, del Grup de Recerca en Trastorn Funcional i Motilitat Digestiva de l’Hospital de Viladecans-Idibell, com a investigadora principal, ha obtingut una beca de l’Asociación Española de Gastroenterologia (AEG).

llegir més

L’Hospital de Viladecans s’adhereix al projecte "No puc esperar"

08/03/2017

El projecte “No puc esperar”, està promogut per l’Associació de Malalts de Crohn i Colitis Ulcerosa (ACCU) per tal de millorar el dia a dia de les persones que necessiten utilitzar un lavabo urgentment per un problema mèdic no contagiós.​

llegir més

Presència destacada a una jornada internacional sobre genoll.

07/02/2017

El Dr. Juan Ramón Amillo, cap de secció de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia de l’Hospital de Viladecans, ha format part del comitè organitzador de les Jornades Barcelona Knee Associated Meeting 2017

 

llegir més

Participació a les jornades Construeix el futur.

07/02/2017

El Dr. Domingo Bleda, director mèdic de l’Hospital de Viladecans, va participar el 6 de febrer a la Jornada d’Orientació Professional per a alumnes de Batxillerat Construeix el teu futur, que es va celebrar a Viladecans.

 

llegir més

El pressupost de Salut de 2017 destina 4,1 milions d’euros a l’inici de les obres d’ampliació de l’Hospital de Viladecans

30/01/2017

El conseller de Salut, Antoni Comín, va informar el dia 18 de gener al Parlament que els pressupostos del Departament de Salut per al 2017 inclouen una inversió de 4,1 milions d’euros per a l’inici de les obres d’ampliació de l’Hospital de Viladecans

llegir més

Horari de la Unitat d'Atenció a la Ciutadania

04/01/2017

L’horari d’atenció presencial de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania és de dilluns a dijous, de 9 a 16 hores; i els divendres de 9 a 14 hores.  També podeu contactar-hi a través de l’adreça electrònica uac.hv@gencat.catAquest horari pot variar en períodes vacacionals.

llegir més

Horaris d’atenció al públic de la UAC

30/11/2016

De l’1 de desembre fins al 5 de gener, ambdós inclosos, l’horari d’atenció al públic de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania serà, de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 hores.​

llegir més

El COMB atorga dos Premis a l`Excel·lencia Professional 2016, a dos facultatius de l'hospital de Viladecans

25/11/2016

Han estat premiats el Dr. Manuel Javaloyas de Morlius, en la categoria d`Educació Mèdica i la Dra. Dolors Pelegrí Isanta, en la categoria d`Humanitats, Cooperació i Gestió.


llegir més

L'Hospital de Viladecans ha guanyat per segon any consecutiu un premi TOP20 a la gestió hospitalària global.

28/10/2016

L'hospital també ha estat finalista en l'àrea de malalties musculoesquelètiques, menció que ha estat recollida pel Dr. Carles Dolz, cap del Servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

llegir més

Exposició fotogràfica sobre Cooperació sanitària internacional

26/10/2016

Al mòdul de Consulta Externa s’ha exposat un recull de fotografies sobre Cooperació sanitària internacional,  que conforma una exposició itinerant pels centres i serveis de la Gerència Territorial. En gaudirem fins al dia 23 de novembre.

llegir més

L’Hospital de Viladecans estrena la nova àrea d’endoscòpia i cirurgia menor

20/07/2016

El centre ha començat a col·laborar amb el Programa de Detecció del Càncer de Còlon i Recte de Catalunya

 

llegir més

Horari d'estiu de la Unitat d'Atenció al Ciutadà

20/06/2016

Fins el proper 14 de setembre, l'horari d'atenció al públic serà de 8:00 hores a 14:00 hores, de dilluns a divendres.​

llegir més

Campanya de recollida d'aliments "La fam no fa vacances"

12/07/2016

Del 12 al 22 d'aquest mes, l'Hospital s'adhereix a la campanya de recollida d'aliments “La fam no fa vacances” que coordina el Banc d'Aliments.

llegir més

Intercanvi d’experiències per millorar els serveis sanitaris

21/06/2016

La ponència de Mireia Barba sobre l’aprofitament dels aliments inaugura la XVIII Jornada de la Societat Catalana de Qualitat Assistencial

llegir més

Els professionals de l’Hospital de Viladecans podran fer els seus tràmits laborals a través del mòbil

12/05/2016

Serà el primer centre de l'Institut Català de la Salut que oferirà aquesta prestació als seus treballadors. Cliqueu aquí per accedir a tota la informació

llegir més

El projecte de reforma de l’Hospital de Viladecans inclou un nou edifici a l’avinguda del Mil·lenari

09/06/2016

El recinte històric es manté per a usos administratius o de suport.

llegir més

Comín confirma que es farà l'ampliació de l'Hospital de Viladecans.

04/05/2016

El conseller anuncia que les obres tiraran endavant sigui quina sigui la situació pressupostària del 2017. El Departament també destinarà una partida d'1,1 milions d’euros per millorar la plantilla. Cliqueu aquí per a més informació

llegir més

Celebració de la XVII Setmana Sense Fum

23/05/2016

Amb motiu de la celebració de la XVII Setmana Sense Fum, us informem que dimarts dia 31 de maig (Dia Mundial) s’instal·larà una carpa informativa a la recepció de l’Hospital. Programa d'activitats (Cliqueu)

llegir més

El Govern nomena Candela Calle directora gerent de l'ICS

16/03/2016

Nascuda a Barcelona el 1960, és llicenciada en Medicina i Cirurgia i diplomada en Alta Direcció d'Empreses. Fins ara ha estat directora general de l'Institut Català d'Oncologia i és membre de diversos patronats i comissions.

llegir més

L’Hospital de Viladecans crea Clau, una App per gestionar les incidències a infermeria

08/02/2016

Quan el personal que fa corretorns entra al centre, un missatge al mòbil l’indica quin lloc de treball té assignat aquell dia. Nota de Premsa. Cliqueu

llegir més

Programa de detecció de càncer de còlon a Viladecans. Entrevista a la Dra. Vega

22/01/2016

És la primera vegada que aquest programa de l'Institut Català d'Oncologia es realitza a la ciutat. Entrevista a la Dra Vega del Servei de Digestiu de l'Hospital de Viladecans

llegir més

Marató de Donants de Sang de Catalunya 2016

04/01/2016

La tercera edició de la Marató de Donants de Sang de Catalunya 2.0 se celebrarà del 15 al 22 de gener. Ja es pot reservar hora per donar sang; tots els horaris i adreces es poden consultar al web: donarsang.gencat.cat


llegir més

Horari de Nadal de la Unitat d'Atenció a la Ciutadania.

18/12/2015

Des del 18 de desembre fins al 8 de gener, l’horari d’atenció de la Unitat d’Atenció a la Ciutadania serà de 9 a 13 hores del matí.

llegir més

Actualització de la Carta de drets i deures de la ciutadania en relació amb la salut i l'atenció sanitària

22/10/2015

S'acaba de publicar l'actualització de la Carta de drets i deures de la ciutadania, en relació amb la salut i l'atenció sanitària. Podeu accedir-hi a través de l'apartat  Drets i deures  del submenú "Pacients" o bé, en aquest enllaç: Ciutadania: Drets i deures

llegir més

Publicada la Memòria d'activitat de la Gerència Territorial Metropolitana Sud 2014

20/10/2015

La podeu consultar a l'apartat "L'assistència en resultats" del submenú "L'Hospital" o bé clicant aquest enllaç: Memoria GTMS 2014

llegir més

Canvia la Direcció de l'Hospital de Viladecans i de l'Atenció Primària Costa de Ponent

24/03/2015

Amb aquests nomenaments, l'ICS dóna per completat el nou equip directiu de la Gerència Territorial de l'ICS a l'àrea Metropolitana Sud, encapçalat pel Dr. Antoni Andreu.

llegir més

El Dr. Antoni Andreu Périz nou gerent territorial de l’Institut Català de la Salut a l’àrea Metropolitana Sud.

06/03/2015

Ha dirigit l'ISCIII de Madrid i ara agafa el relleu d'Alfredo García al capdavant de l'Hospital Universitari de Bellvitge, de l'Hospital de Viladecans i del conjunt de centres d'atenció primària i unitats de suport de l’àrea Metropolitana Sud. Més informació

llegir més

L'Hospital de Viladecans rep el 1r Premi a la Millor Experiència Innovadora de l'ICS

06/03/2015

Domingo Blanco, cap del Servei d'Anestèsia del centre hospitalari, ha destacat que la implantació del preoperatori virtual permet estalviar en un any fins al 85% de les proves complementàries. Nota de premsa   Veieu també Reconeixements i premis

llegir més

L’ampliació de l’hospital de Viladecans permetrà incrementar la seva capacitat de resolució

26/01/2015

L’ampliació donarà resposta a les necessitats assistencials de la població del Baix Llobregat Litoral i Viladecans. Més informació en aquests enllaços: Noticia del Departament de Salut i Pla funcional ampliació Hospital de Viladecans

llegir més