Hospital de Viladecans ICS
 

Preparació per a una intervenció quirúrgica

Sense importar la durada de la estada, l’Hospital de Viladecans es compromet a proporcionar als pacients la millor qualitat en l’atenció prestada. El personal treballa per fer més còmode i agradable el seu pas per l’hospital.

És important que després de la mitjanit del dia previ a l’operació, el pacient no ingereixi cap aliment sòlid si la intervenció es pel matí. Podem ingerir aliments fins a les 8:00, si la intervenció és a partir de les 15:00 hores. En relació a la ingesta de líquids, inclús aigua, dependrà del tipus d’intervenció quirúrgica. Asseguri’s que l’han informat correctament sobre aquesta qüestió en el moment de confirmar el dia i hora de l’ingrés a l’Hospital de Viladecans.

Abans del dia de l’operació, es recomana comprovar la programació amb antelació per tal d’arribar com a mínim 2 hores abans d’aquesta. Durant el procediment quirúrgic els amics i familiars poden esperar a l’àrea d’espera que l’indiquin.

També és important portar tots els informes o resultats de les proves realitzades amb els metges. Davant de qualsevol qüestió no dubteu en adreçar-vos al vostre metge.

Pel que fa al bloc quirúrgic de l’Hospital de Viladecans, aquest està dividit en tres tipus d'oferta que desenvolupen totes les especialitats quirúrgiques:

  • Cirurgia programada i urgent
  • Cirurgia major ambulatòria (CMA)
  • Cirurgia menor ambulatòria

Dins de l'àrea del Bloc Quirúrgic, es troba la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés la qual realitza intervencions quirúrgiques del tipus CMA. El tipus d’anestèsia emprada és local, regional o total amb la peculiaritat que el pacient pot tornar a casa el mateix dia de la intervenció, sempre acompanyat d’un familiar o conegut.