Hospital de Viladecans

MIR

L’Hospital de Viladecans ofereix una plaça de metge resident de Medicina Interna (MI) cada any. Comptem amb un ITINERARI FORMATIU (versió en castellà) actualitzat, atractiu i que respon a les necessitats formatives i les expectatives d’una formació especialitzada de qualitat.

 

                  MIR  

Jornada de Portes Obertes

Inscriu-te i vine a conèixer el nostre hospital el pròxim 21 d'abril a les 12h

 


Dra. Itxaso Villalabeitia
Residente de Medicina Interna
"Tienes muchas posibilidades de hacer intervencionismo, siempre supervisado, acceder a cualquier prueba o hacer las consultas que tengas. Me siento parte de una pequeña gran familia".

 

Dr. Iñaki Marina
Tutor de residentes de Medicina Interna
"Hemos elaborado un itinerario formativo atractivo, moderno y que responde a las expectativas de una buena residencia en medicina interna."

 

Dra. Mònica Ruiz
Jefa del servicio de Medicina Interna
"Tratamos pacientes tanto médicos como cardiológicos, y compartimos espacio con otras especialidades como neumología, neurología y gastroenterología."

 

Dra. Cristina Herranz
Coordinadora hospitalaria de residentes en el Servicio de Urgencias
"Las guardias en Urgencias son un punto de gran aprendizaje. No os preocupéis, que estaréis siempre acompañados."


Si estàs interessat en fer la residència al nostre hospital, un hospital de l’àrea metropolitana de Barcelona, amb una ampla cartera de serveis i un ambient proper, pots contactar amb el Tutor de Residents de Medicina Interna, el Dr. Iñaki Marina, mitjançant el correu electrònic imarina.hv@gencat.cat o el telèfon 646119817.