Hospital de Viladecans
 

Versió en castellà | English Version

Nou talent per construir el present i el futur de l’Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans està immers en un important procés de canvi. D’aquí a poc temps, creixerem. Tindrem unes noves instal·lacions que ens facilitaran dur a terme noves propostes –organitzatives, de serveis i tecnològiques–, i necessitem seguir tenint els millors professionals per poder continuar oferint els millors serveis sanitaris als ciutadans de la nostra àrea d’influència.

El futur Hospital de Viladecans serà més gran i més modern i estarà millor adaptat a les necessitats sanitàries actuals de la població, però de ben segur que conservarà el dinamisme i el coratge que sempre l’ha caracteritzat. Ja hem posat els fonaments del nou Hospital i ara estem construint l’equip que protagonitzarà el futur del nostre centre. T’hi sumes?

Sabem que el més important de qualsevol organització són les persones que hi treballen. I això encara és més evident en el nostre hospital, orientat a la acció i a resoldre reptes assistencials cada vegada més freqüents i ràpids.

Les persones, amb els seus coneixements, competències i habilitats, són les que ens poden ajudar a aconseguir aquests reptes.

A l’Hospital de Viladecans treballen 700 persones inquietes, altament qualificades i amb vocació de servei. Les dimensions del centre afavoreixen la proximitat a la població que atén i la incorporació d’innovacions que permeten millorar l’atenció als ciutadans. En aquest sentit, l’Hospital de Viladecans ha estat pioner en la incorporació a la pràctica assistencial de la cirurgia major ambulatòria, de programes de coordinació amb l’atenció primària, del triatge estructurat i el triatge avançat a Urgències, de la consulta virtual d’anestèsia i de la sedoanestèsia en procediments diagnòstics i terapèutics, entre altres avenços.

La bona feina dels professionals de l’Hospital de Viladecans ha estat reconeguda a través de la concessió de nombrosos premis: els TOP 20, en vàries categories (gestió hospitalària global els anys 2015, 2016 i 2018 i l’àrea musculoesquelètica, el 2018); els premis del Consorci Sanitari i Social de Catalunya, el 2018 i el 2019, i diverses distincions dels Best Spanish Hospital Awards (BSH), a les àrees de ginecologia, urologia i resultats clínics globals el 2019.

Però, per damunt dels premis que ens han concedit aquestes entitats del sector sanitari, apreciem especialment la bona valoració que fan els usuaris a les enquestes sobre el tracte que reben dels nostres professionals, que majoritàriament és excel·lent.

A l'Hospital de Viladecans, tenim coneixement tècnic i científic i competències que ens destaquen com a organització d'alt rendiment, pròxima, innovadora, cohesionada i que fomenta la participació i el treball en xarxa.

Si et reconeixes amb aquest perfil i treballes en aquest entorn, posa’t en contacte amb nosaltres. Encara que no tinguem convocatòria oberta ens agradarà parlar amb tu.


Vols treballar amb nosaltres?

Si estàs interessat/da en treballar a l’Hospital de Viladecans, pots formalitzar la inscripció a la borsa de treball en línia de l'Institut Català de la Salut (ICS) mitjançant aquest borsa de treball en línia de l'Institut Català de la Salut (ICS).

També ens pots enviar el teu currículum per correu electrònic.

Mira les últimes ofertes al LinkedIn de l’Hospital de Viladecans