Hospital de Viladecans
 

Ingressar a l'Hospital

Pacient ingressat

Per ingressar a l’Hospital de Viladecans és necessari presentar la Targeta Sanitària Individual (TSI) i el Document Nacional d’Identitat (DNI) al Servei d’Admissions, el qual s’encarregarà de formalitzar l’ingrés.

Un cop finalitzat el tràmit, el personal de l’hospital li indicarà els detalls de la seva estada i li aclarirà qualsevol dubte que pugui tenir sobre les visites, horari d’informació, àpats, serveis de suport, etc.

És important que el pacient recordi de portar roba de pijama, bata, sabatilles i estris de neteja personal. Li recomanem que porti el mínim de pertinences personals.

El personal de l’hospital li ensenyarà com ha d’utilitzar l’intercomunicador per avisar al personal d’infermeria perquè l’atengui amb la major brevetat possible en cas que ho precisi. Si segueix algun tractament mèdic prescrit, ha de fer-li saber a la infermera en el moment d’arribar a planta. Durant la seva estada a l’hospital, no prengui cap medicament sense el coneixement del personal sanitari que l’atén.

Sisplau, consulteu la Guia del pacient de l'hospital de Viladecans

Si necessiteu contractar el servei de televisió de l'habitació a través d'internet, ho podeu fer a través del següent enllaç.

  • Horari de visites: de dilluns a diumenge (inclòs festius), de 13:00 a 20:30 hores.
  •