Hospital de Viladecans
 

Preparació per a una intervenció quirúrgica

Intervenció quirúrgica a l'Hospital de Viladecans

L’Hospital de Viladecans realitza cirurgia programada i urgent, cirurgia major ambulatòria (CMA) i cirurgia menor ambulatòria.

Dins de l'àrea del Bloc Quirúrgic, es troba la Unitat de Cirurgia Sense Ingrés, que fa CMA. En aquest tipus d'intervenció, s'administra anestèsia local, regional o total, depenent del tipus de procediment o de les característiques del pacient. Les persones intervingudes poden tornar a casa després de l'operació, acompanyades d’un familiar o conegut.

 

Recomanacions abans de la intervenció

És important que després de la mitjanit del dia abans de l’operació no mengeu cap aliment sòlid si la intervenció és pel matí. Si l'operació és després de les 15 h, podeu ingerir aliments fins a les 8 h.. La ingesta d'aigua i d'altres líquids vindrà determinada pel tipus d'intervenció quirúrgica. Quan us donin informació sobre la data de l'ingrés a l'Hospital, assegureu-vos de rebre aquesta informació.

Cal que arribeu a l'Hospital, com a mínim, dues hores abans de l'operació. És important que porteu tots els informes o resultats de les proves que us hagin fet. Davant de qualsevol qüestió no dubteu a adreçar-vos al vostre metge.

Durant el procediment quirúrgic, els seus amics i familiars poden esperar-vos a l’àrea que us indiquin.